REKLAME

for Oslo Skin Lab

Kan i mærke det? Well, ja selvfølgelig kan i det… Lidt det samme som når man spørger “Er jeg den eneste der…” – Nej selvfølgelig er du da ikke den eneste – der bor over 7 milliarder mennesker på planeten jorden, moooon ikke én også har prøvet det du refererer til… Jeg er ekspert i at bruge det udtryk. Has to stop…

Men det jeg ville spørge om var, om i fornemmer hvor køligt det er blevet – sådan, nærmest fra den ene dag til den anden? Damn. Jeg brokker mig ikke, bevares – som mange af jer ved, så elsker jeg kulden, faktisk elsker jeg alt ved vinter. …Næsten alt… Forkølelse kunne jeg feks godt være foruden. Om vinteren får jeg også altid en mega-nederen hud som slet ikke vil samarbejde med min makeup. Jeg har dog sidste vinter mærket en kraftig forbedring i elasticiteten og generelt gløden i min hud, og jeg kan især nu se, at min hud ikke opfører sig nær så åndssvagt som den gjorde for et par år siden, før jeg startede med at tage collagen-pulver.

Jeg er spændt på at se effekten når det bliver rigtig koldt – her bliver min hud altid ru og medtaget at se på – men nu hvor jeg har taget kollagen-pulveret i halvandet år, er det fuldstændig vidunderligt hvor meget forbedring jeg har, hele året rundt – det er noget af det bedste jeg har gjort for min hud. Vinter er normalt ikke dét man forbinder med glød i huden, så hvis jeg kommer igennem denne skønne danske vinter med bare en smule glød i huden – så er jeg halleluja-lykkelig.

Mine tips til en sund hud, med læks glød hele året:

1: Vand, og MASSER af det (jeg bruger en app – faktisk sådan en der holder styr på min menstruationscyklus for mig, den minder mig også vand, Den hedder ‘Clue’)

2: Solcreme – hele året. Også om vinteren.

3: Collagen-pulver – hver dag. Oslo Skin Lab’s collagenpulver er doseret i breve der gør det super nemt for mig – jeg har altid et par stykker i tasken, hvis jeg kommer for hurtigt ud af døren. Det kan blandes i hvad som helst – bare det er flydende.

4: Vand i ansigtet – jeg har ladet mig fortælle fugt skal påføres både ud og indvendigt.

5: En god dag og nat creme. Jeg har forskellige jeg bruger alt efter hvad jeg føler min hud har brug for. Min hud skifter rigtig meget i løbet af året.

Fordele ved collagenpulver fra Oslo Skin Lab:

– Doserede breve. Du skal ikke stå og bøvle med skeer, målebægre eller bøtter. Nemt at tage antal dage i breve med på ferie.

– Det hydrolyserede collagen-pulver bidrager til at reducere linjer og rynker i huden.

– Er du i den yngre målgruppe har pulveret en forebyggende effekt (ville ønske jeg var startet tidligere!) og er du i den ældre målgruppe har det en reparerende effekt.

– Det er et medlemskab du opretter – dog uden binding, medlemskabs-gebyrer eller ekstra-omkostninger. What you see is what you get. Du får hver 4. Uge tilsendt breve til én måned – og pakken passer til at blive lagt i din postkasse. Du skal derfor aldrig huske at gå ud og købe produktet. Nemt, og ligetil. ¨

– Gratis fragt. Yay.

– Dokumenteret effekt. Læs mere HER.

 

 

Vil du prøve Oslo Skin Lab? Så har jeg en vild rabatkode til dig, som giver 65% på første pakke. Herefter får du 30% – og du får altid fri fragt 🙂

Normalpris: 498,-

Efter min rabat: 174,- (herefter 349,-)

Du finder direkte link HER, eller du kan selv tilgå siden og bruge koden: GEGGO65