Hej venner…

Okay, så det er efterhånden ikke gået næsen forbi nogle af jer der følger med, at jeg er gravid… Det fylder ligesom en del på især min Instagram, og ja, generelt i mit liv – hold k… hvor jeg glæder mig til at blive mor til 2. Ligesom da jeg ventede Alba forsvinder al form for hukommelse fra min hjerne så snart det dér HCG eller hva’ det hedder, rammer min krop. Jeg bliver som en reptil, der pludselig hverken kan dansk grammatik, eller 2. klasses matematik (skrev først 6. klasse, men for at være ærlig kan de jo ligninger, brøker og jeg ved ikke hvad – det kan jeg sgu ikke bebrejde graviditeten for at jeg ikke kan…) Min hukommelse ryger ganske simpelt når jeg bliver gravid. Jeg har dog faktisk haft (nogenlunde) heldet med at huske mit kosttilskud – bevares, jeg har dem da også opbevaret strategisk ved min kaffe (for den glemmer jeg jo ikke, vel…) og med i mine kosttilskud er mit elskede kollagen-pulver fra Oslo Skin Lab. Jeg kan ikke sige det med sikkerhed, men jeg er ret overbevist om at dén er årsagen til at jeg stadig har en (forholdsvis…) pæn hud, og at jeg på trods af en vægtøgning på cirka 12 kg, endnu ikke har appelsinhud – mere end før, ihvertfald. Det jeg har, må jeg jo desværre nok erkende jeg har haft siden jeg var gravid med Alba (GO AWAY, helt ærligt) – Alt hvad jeg indtager, også kollagen-pulveret, har jeg spurgt min læge om – jeg er sådan en ‘better safe than sorry’ type, og jeg har fået “go” til det hele. Tør simpelthen ikke andet, og det vil jeg altid anbefale alle andre at gøre også.

Men virker det?

Der er ingen tvivl om at jeg var skeptisk inden jeg skulle prøve kollagen-pulveret – bevares, det giver da god mening at tilføje et tilskud til sine vitaminer som bidrager til at holde hudens elasticitet ved lige – for når vi rammer 25-30 års alderen falder vores volume og spændstighed, og vores elasticitet (det der gør os unge og sprøde) falder simpelthen mere og mere (1-2%!!(, og antallet af celle-lag i overhuden falder – men jeg læste deres studier, de har dokumenteret effekt (dem kan du også læse HER) og folks personlige erfaringer, og besluttede at tage jer med på at teste det. Det er jeg glad for at jeg gjorde! For nu har jeg taget det i over et år, og jeg stopper ganske enkelt ikke igen. Jeg kombinerer min ansigts-rutine, med pulveret og gør mit for at drikke nok vand (hvorfor er det SÅ svært med det vand dér?!). Jeg ville aldrig KUN tage mit kollagen-pulver, eller kun drikke vand – og jeg ville heller aldrig kun pleje min hud udefra. De 3 ting kombineret er intet mindre end vidunderlige for min hud, for min psyke (jeg kan lide følelsen af at jeg gør noget godt for min krop og mit udseende) og for den appelsinhud jeg ikke tør tænke på hvor var endt uden. Vidste i – iøvrigt – at solen går ind og nedbryder kollagen-niveauet i huden, og at vi kan gøre den mere modstandsdygtig, generelt, ved at indtage, feks kollagen-pulver? 🙂

 

Facts og svar på nogle af de spørgsmål jeg ofte får om ‘The Solution’ fra Oslo Skin Lab:

  • Hvad smager det af? Det smager af ingenting, du kan feks drikke det i vand.
  • Hvor hurtigt ses effekten? Man siger effekten ses på langt de fleste efter 8-12 uger. Jeg følte jeg så den hurtigere, men alt er individuelt.
  • Er det nytteløst at tage det selvom jeg ikke er fyldt 30? Nej, kollagen-pulveret er også forebyggende, så det er bestemt ikke nytteløst.
  • Er produktet vegansk? Nej, kollagen-pulveret er udvundet fra bovine kilder (kvæg) i forbindelse med madproduktion.
  • Hvad kan jeg blande pulveret i? Du kan blande pulveret i alt – sådan set. Kaffe er nemt – te, yougurt, smoothie, müsli, cornflakes, eeeeeeerrthing you want.
  • Hvor ofte skal jeg tage det, og hvordan doseres det? Kollagen-pulveret skal tages én gang om dagen, og det kommer i doserede breve i en æske hvori der er til en måned. Virkelig smart og nemt, hvis du feks skal på ferie.

Hvor køber jeg det, og hvordan og hvorledes med levering?

Udover virkningen, det faktum at pulveret er smagsløst og at det kommer i smarte doserede breve, så er det medlemsskabet der også lokker – og frygt ej når jeg siger “medlemsskab” – det er ikke én af dem hvor du binder din sjæl, og sælger din førstfødte for at komme ud af det igen. Du opretter dig som medlem hos Oslo Skin Lab, uden gebyrer eller andet hokus-pokus og omkostninger (jeg hader skjulte gebyrer, jeg føler mig altid så snydt når det sker…) og det der så sker, det er at én gang om måneden, så lander der en pakke doserede breve i din postkasse. Jeg har aldrig oplevet at skulle i en pakkeshop eller lignende, for pakken er formet til at kunne være i min postkasse. Det er så rart, og så nemt – og nok også en af grundene til at mange holder ved, og ikke falder af på det igen. Vi vil bare gerne have det nemt – ikk’.

 

  • Hvis du gerne vil prøve kollagen-pulveret fra Oslo Skin Lab, kan du på DETTE link få automatisk 65% rabat på din første pakke – det giver en pris på 174,- Herefter får du fast 30% rabat på alle fremtidige pakker på medlemsskab, hvilket betyder 349,- månedligt. En ny pakke sendes til din postkasse hver 4. uge, du får altid gratis fragt, og så betaler du først via faktura når din pakke leveres. Du kan også besøge deres hjemmeside udenom ovenstående link, og bruge koden GEGGO65 

 

Jeg håber du bliver ligeså glad for ‘The Solution’ som jeg er 🙂