Reklame for Oslo Skin Lab

Okay, let’s be helt og aldeles honest her, venner… Jeg har været så klam i december. Som i, jeg har spist lige præcis hvad der passer mig, og jeg har ikke skænket hverken min vægt, eller min hud en tanke. Bevares, jeg har da husket at passe på mig selv – trænet en enkelt gang eller 2, brugt en maske i ny og næ, og taget mit daglige collagen-pulver. Sidstnævnte er efterhånden blevet fast rutine i min dagligdag, og fordi jeg har et fyldt glas med de små doserings-breve stående ved min kaffe-maskine og vitaminpiller, så glemmer jeg det, stort set, aldrig. Når vi lever alt for usundt, så påvirker det desværre vores collagen-niveau i huden, og der er ingen tvivl om at min hud elsker mig for at jeg huskede mit daglige collagen-tilskud i december måned (og resten af året for den sagsskyld)

 

 

Collagen-pulver – hvorfor, og hvordan virker det?

Det er faktisk slet ikke så besværligt og indviklet som mange tror. Det er ganske simpelt: Når vi, som jeg, nærmer os de 30 år (april venner – der er jeg officielt ikke længere i 20’erne) begynder collagen-niveauet i huden at falde – og det går altså stærkere end man umiddelbart tror. 1-2 % om ÅRET! Jeg synes det er helt vildt. Det der sker når collagen-mængden falder er, at huden mister noget af sin modstandskraft til at takle påvirkningerne den får fra solen, det vi spiser, de daglige ansigtstræk (medmindre man har botox i hele ansigtet, så har vi jo alle ansigtsmimik), rygning, forurening osv osv, og huden bliver dermed faktisk dårligere til at arbejde imod dem = hvilket resulterer i flere linjer og rynker. Vi vil jo lissom gerne beholde den der lækre elasticitet som gør at vi ser unge og spændstige ud, ikk’? Jeg vil ihvertfald gerne – og det er derfor jeg tager collagen-pulver hver eneste dag. Because why not? Hvorfor ikke tage noget der er nemt, som ikke smager af noget (jeg falder af på kost-tilskud der smager grimt, det gør jeg bare…), og som hjælper huden til at arbejde imod de ting der gør vi falmer hurtigere. Er du i den ældre målgruppe (ja den boks tilhører jeg så åbenbart) vil pulveret have en reparerende effekt, og hos de yngre vil den have en forebyggende effekt – jeg ville faktisk ønske jeg var startet på det i en ung alder. Jeg kan dog tydeligt se at det har haft en rigtig god effekt på mig, og folk bemærker det også – så det er aldrig for sent.

Hvordan skal jeg tage det?

Collagen-pulveret fra Oslo Skin Lab, kaldet ‘The Solution’ er opdelt i doseringsbreve – det vil sige at du ikke skal stå med en bøtte, en måleske/deciliter-mål, eller whatever, og det betyder OGSÅ at du nemt kan tage dit collagen-pulver med på ferie, uden at skulle slæbe en stor bøtte med. Du kan tage dit collagen-pulver i kaffe (det må jeg indrømme sker 8 ud af 10 gange hos mig) i din yougurt, smoothie, på din havre/chiagrød, ja endda i en milkshake eller et glas vand. Det er ligegyldigt hvad du vælger at drikke det i – det smager neutralt, og ødelægger derfor ikke smagsoplevelsen.

Hvor køber jeg det, og hvad koster det?

Se, dét her er faktisk en grund til at mange af dem jeg kender (og det er mange!) som er startet på ‘The Solution’ ikke falder af på det igen. Selvfølgelig fordi det virker, og også fordi det er mega N-E-M-T. Du opretter dig som medlem hos Oslo Skin Lab, uden medlemsgebyrer eller andet hokus-pokus og omkostninger (jeg hader skjulte gebyrer, jeg føler mig altid så snydt når det sker…) og det der så sker, det er at én gang om måneden, så lander der en pakke med doserede collagen-breve til én måned. Jeg har aldrig oplevet at skulle i en pakkeshop eller lignende, for pakken er formet til at kunne være i min postkasse. Det er så rart, og så nemt.

 

Hvis du også gerne vil prøve ‘The Solution’ fra Oslo Skin Lab kan du på linket HER få 60% rabat på første pakke – det giver en pris på 199,- Herefter får du fast 30% rabat på alle fremtidige pakker på medlemsskab, hvilket betyder 349,- månedligt. Ikke dårligt, for et produkt der gør så meget godt for huden (og appelsinhuden, fik jeg nævnt det? Ja der gavner det også) Derudover er der altid gratis fragt på produktet. Husk iøvrigt at du ikke binder dig til noget, og at du til enhver tid kan opsige dit abonnement. 

Bruger du ikke ovenstående link, kan du bruge koden GEGGO60 og få samme rabat. 

Oslo Skin Lab tilbyder iøvrigt 14 dages fuld returret, og du betaler først når din ordre leveres.