Reklame i samarbejde med Oslo Skin Lab 

Der hersker absolut ingen tvivl om at pulveret har gjort noget godt for min hud’s udseende – de fine linjer og små rynker er væsentligt mindre tydelige – selvfølgelig går det ikke ind og fjerner de HELT dybe jordskælv – dem er det vist kun botox der ville få bugt med (hvis overhovedet), men jeg er egentlig også interesseret i en hud der synes yngre, og mindre af de fine linjer som bliver tydeligere med årene – og det må man sige at produktet bidrager til. Jeg kan ikke se mig selv stoppe med at tage det – for det er vidunderligt, ærligtalt. Jeg tror i vil give mig ret når i har taget det i en periode.

SÅ HVORFOR INDTAGER MAN DET, OG HVORDAN?

Jamen det er egentlig ikke så raketvidenskab som man skulle tro – der er ikke så meget hokus pokus. Når vi rykker imod de 30 begynder vores hud’s collagen-niveau (det som gør den elastisk, ung at se på, og modstandsdygtig) at falde – faktisk med 1-2 % årligt. Når dén falder, mister huden automatisk noget af evnen til at takle, og stå imod, påvirkninger fra sol, forurening, kost, mimik, rygning osv. Ved at tilføre collagen indefra, kan man øge hudens elasticitet og gøre den mere modstandsdygtig mod nævnte årsager til dannelse af rynker og linjer. Sideinfo: Pulveret hjælper også på appelsinhud 🙂 Du tager ét brev én gang dagligt, og gerne i 8-12 uger før en rigtig effekt finder sted. Til de unge, virker produktet forebyggende, til den ældre målgruppe en reparerende effekt. Jeg kunne hurtigt se resultater, men det er meget individuelt. Det indtages som sagt i alt hvad der er mere eller mindre flydende – det kan være din morgenkaffe (min favorit), yougurt, drysset på müsli, i en smoothie, suppe, eller lignende. Produktet er smagsløst – så du skal ikke være nervøs for at det ødelægger din morgenkaffe oplevelse (trust me, jeg er en morgenkaffe-drikker, og intet får lov at ødelægge dén kop) – pulveret er delt op i doserede breve, som du bare åbner og hælder i. Det er super nemt, især hvis man skal på ferie eller lignende, fordi du ikke behøver slæbe en bøtte med, du tager bare det antal breve med, som dage du skal være afsted.

 

HVOR KAN JEG KØBE DET?

Jeg synes at jeg har erfaring med, at hvis et produkt er for tidskrævende, for besværligt eller generelt for bøvlet, så ender det med at jeg på sigt opgiver. For at købe ‘The Solution’ fra Oslo Skin Lab, opretter du et medlemsskab her, og så modtager du hver måned dit collagen-pulver i din postkasse. Det er på en eller anden måde dejligt befriende, at jeg ikke skal ud i en butik og købe det, og at jeg ikke skal huske at gå ind og bestille, men at det er et medlemsskab som bare kører automatisk. Det gør det hele lidt nemmere, føler jeg 🙂

 

Hvis du følger dette link, får du automatisk 50% rabat på første pakke – dvs du får den til 249,- – herefter får du fast rabat på 30% på alle fremtidige pakker på medlemsskab = 349,- månedligt. Driller linket, eller du bare vil ind og købe på anden vis, er rabatkoden dertil GEGGO 🙂

 

Lad mig endelig høre hvad i synes når i har prøvet collagen-pulveret de antal uger det anbefales. Jeg elsker at høre jeres personlige erfaringer.

Møs!