Reklame for Instax Danmark

 

Altså, jeg kan jo slet ikke styre at arrangere ting – og da slet ikke mit eget bryllup… Jeg tror jeg havde 50.000 idéer oppe og vende til dagene, mange af dem var ‘overkill’ syntes min mand (feks en quiz jeg ville lave med alle gæsterne, okay – jeg droppede det), men én ting han synes var helt fantastisk var idéen med at have polaroid kameraerne på alle bordene til middagen! Og jeg skal ellers lige love dig for det blev en succes!

Vi havde fået lavet dem med billeder af os på (en ny feature i også kan bestille hos dem!) :

 

Vi havde placeret ét på hvert bord, og til at starte med tænkte jeg “gad vide om folk bruger dem” – men det gjorde de! Hvert bord havde taget vildt mange billeder, og i midten af bordet havde Creative Woods lavet en kasse til os hvor de så puttede billederne i når de havde taget dem (så undgik vi at de pludselig lå alle steder når folk blev fulde, og vi kunne få dem alle med hjem – hæhæ!) Jeg er såååååå glad for at vi valgte at gøre det, og det er med garanti noget jeg kommer til at gøre til alle begivenheder jeg skal holde. Kvaliteten på billederne er lækker, kameraerne er solide og eksklusive, og jeg kan KUN anbefale dem!

 

Søde Tash fra min engelske familie og lille Tate <3 

Når alle andre er optagede af at snakke, må bruden vel tage billeder af sig selv <3 🙂 

 

 

 

Der var noget fedt og socialt i at gæsterne tog billeder af hinanden – en idé jeg virkelig synes i skal overveje til jeres næste begivenhed. Folk kommer lidt hinanden ved, og i får minder for livet. Jeg skal lige love jer for man kan se på billederne når de er taget sent på aftenen hvor folk har fået mere at drikke…. 🙂

 

Der er direkte link til kameraerne på insta’ hjemmeside lige HER.

Link til at få skabt dine egne personlige kameraer lige HER.

De fås i forskellige farver, og det kan anbefales at købe ekstra mange film til – vi fik dem fyldt op hele aftenen, og løb til sidst tør fordi folk brugte dem så flittigt. Det er virkelig VERDENS bedste idé til bryllups-bordene – trust me.