Reklame for Sanzi Beauty

Der er ingen tvivl om at jeg ofte fortæller om hud-rutiner – og hvorfor gør jeg det? Det skal jeg fortælle jer. En god hud-rutine, og nogle gode produkter, spiller en ultra vigtig rolle i hvordan din hud ser ud. At drikke vand er OGSÅ utrolig vigtigt, at spise ordentligt og sundt, og at pleje din hud indefra på alle mulige måder, feks med collagen-pulver – men det er altså også vigtigt at pleje den udefra. Jeg plejer i øjeblikket min hud med Sanzi Beauty’s produkter der er en 3-step behandling. Den indeholder:

Trin 1:

En skøn ‘Soft Cleansing Foam‘ (jeg har altid været fan af rens i form af skum) som er rig på anti-oxidanter, egnet til alle hudtyper, og ikke tilsat parfume – we like that. Det er en mild og effektiv rens til huden som fjerner fedt, snavs og andre urenheder – det er iøvrigt altafgørende for din hudrutine at du afrenser inden påføring af produkt – det har vi også talt om før. Dobbelt-afrens er faktisk din allerbedste ven. På den måde minimerer du også tilstoppede porer, og får en renere hud. Soft Cleansing Foam’s tilsatte anti-oxidanter og vitaminer hjælper samtidig med at øge cellefornyelsen i huden, og beskytte imod urenheder. For at opnå maksimal effekt ved brug af denne rense-skum anbefales det at man efter rens bruger en serum, og dernæst en creme fra Sanzi Beauty.

Skummet indeholder vigtige plejende ingredienser som:

 • Vitamin C
 • Acai
 • Pumpkin Seed
 • Red Sun Hat
 • Aloe Vera
 • Gotu Kola
 • Prickly Pear
 • Indian Chrysanthemum

Sådan gør du:

Fugt først ansigtet i varmt vand. Herefter påføres ét til to pump af Soft Cleansing Foam. Masser skummen blidt ind i huden, og lad det sidde og absorbere i et par minutter. Herefter skylles huden ren, med lunkent vand. For at bevare en optimal hudpleje, anbefales det at man både renser huden morgen og aften.

Du får 150 ML for 195,- 

 

Trin 2:

Herefter skal vi have fat i Anti-aging Lifting Serum. Den er også rig på anti-oxidanter, egnet til alle hudtyper, og så er den uden parfume. Den er rig på antioxidant og vitaminer, som har den effekt at kunne øge cellefornyelsen, og styrke elastin, samt kollagen fibrene. Disse fibre er med at bevare en spændstig og glat hud. Når du bruger denne serum beskytter du yderligere huden mod frie radikaler, samt bevarer en flot og hydreret hud gennem hele dagen. På den måde vil du på en sund og nærende måde, forebygge aldringens tegn. For at opnå maksimal effekt ved brug af Anti-Aging Lifting Serum, anbefales det, at man efterfølgende påfører Sanzi Beauty’s Anti-aging Face Cream.

 

Serummet indeholder vigtige plejende ingredienser som: 

 • Vitamin C
 • Vitamin E
 • Collagen
 • Hyaluronate
 • Pumpkin Seed
 • Aloe Vera
 • Gotu Kola
 • Prickly Pear

Sådan gør du:

Efter du har renset med Soft Cleasing Foam og dermed givet huden fri passage til nemmere at kunne optage din serum, påføres og fordeles serummet jævnt på hudens overflade, og masseres nænsomt ind, indtil det er absorberet. Herefter skal serummet sidde i nogle minutter inden du hopper videre til trin 3.

Du får 30 ML for 420,- 

 

Trin 3:

Sidst, men ikke mindst, skal vi afslutte med Anti-Aging Face Cream. Produktet er også propfyldt med antioxidanter, peptider og vitaminer, og har en udglattende effekt der forbedrer de fine linjer, og mindsker porerne i huden. For at huden kan bevare elasticiteten og kollagen-niveauet (og det skal den for at vi kan se unge og sprøde ud), er det vigtigt at den får daglig pleje og næring. Det får den bla. med denne creme. Huden beskyttes mod frie radikaler, der opnås en god fugtbalance dagen igennem, og vi forebygger på den måde også aldringstegn. Det anbefales altid at bruge din Anti-aging Lifting Serum inden du påfører din creme.

Cremen indeholder vigtige ingredienser som: 

 • Vitamin B3
 • Matrixyl 3000
 • Jojoba Oil
 • Vitamin C
 • Vitamin E
 • Acai Oil
 • Collagen
 • Shea Butter
 • Palmitoyl Tripeptide-5
 • Hyaluronate

Sådan gør du: 

Fordel en lille mængde (somregel en 1 krone for mit vedkommende – nogle skal bruge lidt mere, det er vigtigt huden er gennemfugtet og der er nok produkt, uden at være for meget. Mærk efter) Anti-aging Face Cream i håndfladen, og masser nænsomt cremen ind i huden, indtil den er absorberet. Brug din creme sammen med ‘Soft Cleansing Foam’ og ‘Anti-Aging Lifting Serum’ morgen og aften for bedste resultater. Det gør jeg ihvertfald.

Du får 50 ML for 460,-

Rabatkode på 15% :

Vil du også prøve Sanzi Beauty’s lækre produkter? Jeg har fået lov at dele en personlig rabatkode med jer, som giver 15% rabat på hele hjemmesiden. Brug koden Geggo1 HER (direkte link til Sanzi Beauty’s hudprodukter) for at opnå rabatten, og bestille dine produkter. Du kan købe hele serien af de 3 produkter samlet for 995,- (845,75,- efter rabatten er trukket)