Til brylluppet serverede Karma Sushi en fuldstændig fantastisk sushi for vores gæster. Jeg var, som bekendt, indlogeret på et hotel i nærheden, traditionen tro, og fik derfor ikke fornøjelsen af frokosten. Jeg spiser ikke fisk og skaldyr, og derfor kan det måske virke mystisk at jeg anbefaler en sushi-restaurant så kraftigt – men Karma tilbyder udsøgte retter til os der ikke spiser fra havet. Carpaccio-sushi, ren carpaccio, kylling-ruller (med paneret kylling – fuldstændig fantastisk!), min favorit er deres avokado-dip med ris-chips – jeg får den uden kammusling på toppen. Er du veganer kan du sagtens besøge Karma – mandag kan man nemlig vælge den veganske menu, og den er viiiirkelig lækker!

Min kære mand har altid været fan af en anden feks Sticks’n’Sushi som også er rigtig lækkert – men det kan altså ikke måle sig med Karma. Karma er ikke kun vanvittig kvalitet på deres råvarer, det er også de smukkeste anretninger. Lov mig iøvrigt at prøve deres jordskokker med trøffelcreme – i vil ikke fortryde!!

Karma Sushi ligger rundt omkring i hele Danmark, deres restaurant i Århus vandt iøvrigt Smagsprisen 2019 – læs mere HER.

 

På linket HER finder du de forskellige Karma Sushi’s.

På linket HER kan du læse om deres menuer.

Book dit bord HER

Køb et gavekort til en du VED elsker sushi HER.

 

Man spiser først med øjnene – derfor skal i selvfølgelig ikke snydes for billeder der blev taget af vores frokost. Fløjet til os i helikopter, iøvrigt – intet mindre end fantastisk! Det var den bedste frokost der overhovedet kunne have været til vores bryllup.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

That crunch…. Savle savle… Jeg elsker deres crunch.

 

 

 

 

 

Jeg kan varmt anbefale Karma Sushi – og det er en helt ægte anbefaling, fra hjertet. Jeg lover i ikke vil fortryde at prøve det (min mand hvis livret er sushi, siger det samme) 

 

God appetit, og tillykke med dit nye yndlings-sushi sted.