Idag var dagen! Nøøøøj hvor havde jeg glædet mig… Jeg tror jeg nåede alle følelser igennem denne lørdag morgen. Dagen startede med at jeg vågnede i sengen med min brudepige Michelle, Lea (Burger) og Julie havde sovet i suiten ved siden af, og vi skulle tidligt op – også selvom fredagen ikke fik for lidt, og jeg kom ret fuld i seng. Dagen startede godt, med den lækreste brunch på værelset, selvfølgelig med champagne fra morgenstunden (why not, today is the day) og masser snakken omkring fredagsfesten, og endnu mere om alt det der skulle ske idag.

 

Min favorit makeupartist Nini gør mig klar til min store dag <3 

 

Jeg havde også hyret makeupartister til mine brudepiger – de skulle også føle sig taget hånd om, og hygget om 🙂 

 

Imens vi blev gjort klar, fik gæsterne på slottet serveret frokost fra Karma Sushi – det blev i bedste stil fløjet ind med helikopter, intet mindre – og hvis du er sushi-fan, så SKAAAAL du smage deres mad, den er fuldstændig vanvittig, og alle gæsterne roste den til skyerne. Det er den lidt mere eksklusive slags, hvor der bliver kræset dét ekstra for detaljerne, og for kvaliteten. Se alle billederne af maden, og læs et mere dedikeret indlæg til sushi’en HER. Jeg poster også lige et par stykker her:

Super stilet ankomst, altså! 

 

 

 

Srsly, jeg spiser ikke fisk og skaldyr, men spiser jævnligt derinde. Dog fik jeg ikke glæden af dette mad, da jeg jo somsagt var på et andet hotel, traditionen tro. Gæsterne var dog virkelig begejstrede, fornemmede jeg!

 

Nå, men vi blev somsagt gjort klar, brudebuketten og brudepigebuketterne kom, jeg fik min smukke morgengave, bestående af flere pakker, jeg desværre ikke har billeder af. Han havde været super kreativ, og virkelig gennemført, ham Hr. Salvarli:

1: “Fordi livet er for kort til kedelige sko, citat Stephanie Karma” – Et par overdrevet fede, farvestrålende Christian Louboutin sneaks.

2: “Fordi vi skal blive gamle og tykke sammen” – 2 kg blandselv slik, redbull, chokolade og alt muligt andet læks.

3: “Fordi når du tager det her på, bliver jeg som et barn indeni” – Sort, mega smukt lingeri.

4: “Fordi intet er godt nok til dig, og du er det allerbedste for mig ” – De smukkeste, store diamant-øreringe i krystaklar kvalitet, der matchede min ring. DRØMMEGAVEN, og langt, langt mere end jeg nogensinde havde turde håbe på!! Vores seere på Familien fra Bryggen var vist ikke i tvivl om at den gave ikke kunne have siddet mere i skabet.

 

Brudebuketten var lige i skabet! Han har viiiirkelig smag, ham min mand. Ikke alt var traditionelt ved vores bryllup, men lige hér, havde Hr Salvarli valgt at være det – han ville vælge alle blomster, og jeg måtte ikke vide hvilke før på dagen. Spændende! Heldigvis havde han valgt lige præcis de farver jeg selv havde i tankerne – hvid og grøn. PERRRRFFEEEKKKTTT!!! 

Hele morgenen/formiddagen havde jeg ét kæmpe issue – det ØSREGNEDE…. Og vi skulle giftes udendørs. I slotshaven, på Kokkedal Slot. Jesus Christ altså… Jeg tror aldrig jeg i hele mit liv har tjekket en vejrudsigt så mange gange. Vi havde dog luret det dårlige vejr (okay Casper fra Kokkedal Slot havde…) og vi havde derfor fundet på en backup løsning, hvis uheldet skulle være ude – vejret i Danmark er bare ikke til at “regne” med (aha.. ha..) og jeg snakkede derfor, imod traditionen, med Cengiz som sagde vi altså gik med overdækningen. I was like “NEJ! DET GÅR OVER!” men det turde de selvfølgelig ikke satse på…. Og det blev ganske fint alligevel!

 

Afsted med os, i limousine til Kokkedal Slot – og endelig ankom vi – her kan jeg godt afsløre jeg havde sommerfugle i maven… Nøøøjjjj jeg glædede mig, og samtidig havde jeg lyst til at vende om. Runaway bride er bare ikke så romantisk vel…. Pressen var overalt, men vi havde hyret en masse mega-seje vagter som patruljerede i området, så det var utrolig få billeder de fik – og vi fik lov at nyde vores dag. I modsætning til mange andre offentlige personer, er pressen ikke inviteret til vores private arrangementer – Familien fra Bryggen derimod var inviteret, dog kun til ceremonien, og ikke festen efterfølgende. Vi har for mange der ikke ønsker at blive filmet til tv, og det ville blive bøvlet at skulle klippe, sløre osv.

 

 

 

Det var egentlig meningen at min mor skulle gå sammen med Alba, og skulle bære den smukkeste ringpude som vi havde lånt af vores guldsmed… Men da hun så sin mor efter et døgn uden hinanden (we are very close…) så ville hun ikke af med mig igen. Jeg kunne vælge enten at lade Alba gå grædende ind med min mor i hånden, eller at go with the flow, og lade hende gå med mig istedet. Skulle jeg dele min time to shine med nogle, så skulle det da være min smukke datter.

 

Velkomst-skilt og ballonner – skiltet er fra Creative Wood, og alle balloner vi havde er fra Bows & Balloons. Begge leverede en formidabel service, og jeg kan KUN anbefale dem begge. Som lovet kommer der et indlæg kun med inspiration til netop pynte-ting, og alt det vi valgte fra de dygtige leverandører. 

 

 

Og så var det min (vores) tur….. <3 Og se så lige hvad der stod og ventede mig…… OH MY LORD…. Hvor smuk kan en mand være? 

 

Cengiz’ ‘Best Man’ hedder Emil, og er hans allerbedste barndomsven. Emil er verdens sødeste fyr, som desværre også er lidt kamerasky, og derfor ikke er med i Familien fra Bryggen (kun kort under ceremonien i afsnittet fra brylluppet – det gav han lige lov til, haha) 

Matchende kjoler og det hele…. Jeg elsker det… Min kjole’s tyl drillede desværre en smule, den skulle have været lagt mere ned i taljen, men det var desværre i sidste øjeblik den “poppede op” og så måtte jeg bare fokusere på andre ting 🙂 Det gik fint! Jeg så da stadig smuk ud, hvis jeg selv skulle sige det. 

 

Alba besluttede at tage en ballon med – de var også fine! Bemærk teksten på dem “Mr & Mrs Salvarli” Tak Bows & Balloons! 

 

 

“Du har din mors læbestift på hele kinden skat, men fuck du ser smuk ud” – my man…. Og typisk.

 

 

 

 

Og til det praktiske…. Vores vidner var min mor, og min smukke svigermor.

 

Signed and sealed! Jeg elsker dig så højt!

 

Og så var det direkte tid til kage, champagne, middag og fest…. Men det tager vi i næste indlæg <3 🙂 Det er ikke sådan bare lige at lave et par indlæg, når man har fået så mange fantastiske billeder (Tak Kate Gabor) og havde sådan nogle magiske dage!