Reklame for Oslo Skin Lab

Wow, i var mange der viste interesse for min test af Oslo Skin Lab’s produkt ‘The Solution’ – jeg elsker at i kan lide det jeg skriver, og jeg elsker at høre jeres feedback. Jeg elsker også at så mange delte deres oplevelse med produktet, og det er tydeligt at jeg ikke er den eneste der har gavn af det dejlige collagen-pulver, som hjælper til at forynge huden.

Jeg har nu taget min daglige dosis af  ‘The Solution’ i 8 uger, og er du vimmersvej der sker noget nu! Jeg kunne sagtens se forskellen, spændstigheden og gløden i min hud efter 4 uger, men der er absolut ingen tvivl om at de yderligere 4 uger har vist sig at være effektive. JEG ELSKER DET HER PRODUKT! Og det er sagt så ærligt, som noget kan være. Jeg plejer min hud dagligt, det er ikke noget nyt – men det er helt misforstået, at huden kun skal elskes udefra – det er mindst ligeså vigtigt at pleje huden, via det man indtager. Jeg drikker masser vand, forsøger at spise nogenlunde ordentligt hver dag (jeg sagde forsøger), og så tager jeg min daglige dosis af ‘The Solution’. Det gode ved dét, er at jeg ikke kun plejer min hud i ansigtet med produktet her – jeg plejer huden overalt, dvs. også mine hænder, hals, lår, mm. og ‘The Solution’ har ydermere en dokumenteret effekt på appelsinhud – WIN!!

Man skal elske sig selv – naturligvis! Jeg elsker mig selv – men jeg elsker mig selv endnu mere, når min selvtillid er god. Jeg kan godt lide at kigge mig selv i spejlet og tænke “min hud ser lækker og spændstig ud, og jeg er da egentlig en ret god cigar for en der runder 3 årtier næste gang” – og jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har elsket min hud som jeg gør efter de 8 uger, jeg har taget mit collagenpulver. Jeg flover mig ikke over at blive ældre – tværtimod, så omfavner jeg det faktisk. Når det så er sagt, så gør jeg også hvad jeg kan for at holde mig “sprød” og lækker at se på – og vi ved allesammen godt, at smuk hud bare er dejligt, om man er 20 eller 60. Huden er ihvertfald en af mine favorit-steder at passe og pleje – for der er noget ved ung, lækker hud som bare er tiltalende, soigneret og rart at se på, let’s face it.

Det er ingen hemmelighed, at jeg er en kvinde med fart på i min hverdag – jeg elsker at have travlt, og derfor er det også vigtigt at jeg kan gøre mine daglige rutiner nemme for mig selv. ‘The Solution’ er ingen undtagelse – og jeg sørger altid for at have et par breve med i tasken, i tilfælde af jeg glemmer det om morgenen inden jeg går ud af døren – de kommer nemlig i de smarteste små doserings-breve, som betyder jeg ikke skal slæbe en bøtte, et kæmpe brev eller lignende med mig. Én dosering pr dag, dvs. ét enkelt brev i en kop te, smoothie, yugurt, vand – you name it – produktet er smagsløst, og kan derfor indtages i alt flydende. Udover det, bliver det leveret i postkassen, og porto er gratis hvis man køber abonnement (der er ingen bindings-periode.)

Vil du også prøve ‘The Solution’ – collagenpulver fra Oslo Skin Lab som hjælper med foryngelse af huden – indefra? Linket herunder giver automatisk 50% rabat på første pakke – en pris på 249,- Herefter er der fast 30% rabat på alle fremtidige pakker på medlemsskab, 349,- månedligt. (Rabatkoden GEGGO kan også benyttes istedet for linket) Køb ‘The Solution’ HER.