Well, well. Som I nok har læst jer til, eller måske set i Familien fra Bryggen, så besluttede vi at holde 3 dages bryllup. Fredag, lørdag og søndag – og indlægget her omhandler fredags-festen.

Jeg har det sådan lidt – når en begivenhedsrig dag starter med “tak for igår!” så er man lissom igang, ikk’. Derfor passede det helt perfekt at holde mad og fest om fredagen, og bryllup om lørdagen. I sidste indlæg (læs det her) fortalte jeg om de invitationer & save the date’s som jeg havde lavet, samt hvordan vi holdte location hemmelig for vores gæster, og de mødte op til en bus der skulle transportere dem til Kokkedal Slot.

Herfra ankom de til slottet – de blev mødt af mig, Cengiz og Alba som stod klar for at tage imod dem – vejret var med os, der var høj sol, og mit glas hvidvin kunne ikke passe bedre. Jeg kan tydeligt huske følelsen i maven da jeg så bussen – jeg glædede mig som et lille barn til denne her weekend, og til at feste og hygge med alle dem jeg elsker allermest.

Det var ikke en luksuriøs VIP bus gæsterne ankom i – nogle steder må man spare, ikk’? Hehehe…. 

Kjolen er fra Zara, armbåndet fra Hérmes, tasken fra Louis Vuitton, og skoene er Manolo Blahnik (lååååve them….) 

Vi havde de mest fantastiske toastmasters – se lige hvor gennemførte de er. Det er to af Cengiz’ bedste kammerater, som selvfølgelig også er blevet mine homies, med tiden. Hehe. 

Når vi havde hilst på alle, var det tid til gæsterne skulle checke in. Stort set alle skulle overnatte i Slottet’s smukke værelser, og jeg havde brugt det meste af formiddagen (ja, for jeg er altid i god tid….) på at lave deres velkomst-gaver klar. Jeg havde både lavet en kasse der indeholdt små poser popcorn med smag (matchende min omtalte popcorn-buffet), en økologisk müslibar, kleenex, en deodorant, hans/hendes favoritter – til jer der gerne vil vide det, så havde jeg selv købt slikket i bland-selv slik, Cengiz’ er “perler” (jeg ved ikke hvad de hedder) og mine er sorte lakrids-sutter (der kunne ikke være en redbull i celofanen) og så har jeg lavet selv lavet klistermærkerne og fået dem printet hos Vistaprint (ikke reklame), en Ferraro Rocher, og det vigtigste – et velkomstkort med en plan over weekenden – den havde jeg selv hentet en skabelon af på Etsy.com og printet på karton. Børnenes var fyldt med lækkerier, der var tilpasset dreng/pige og nogenlunde efter alder. I min stress fik jeg desværre kun taget et mega dårligt billede af indholdet. De små “tags” udenpå kasserne har jeg også hentet skabelon af på Etsy.com, redigeret dem og printet på knækket hvid karton fra Panduro, lavet hul i, og sat sammen med silkebåndet. Det mest besværlige var faktisk at klippe dem ud – skulle nok have brugt sådan en maskine der skærer det for en… Oh well:

Tags var oprindeligt på engelsk, men henter man dem får man login til at redigere dem til eget sprog, tilføje små ikoner osv. Mega smart! Jeg tror jeg gav 30,- for at hente skabelonen, og så kunne man jo printe så mange man ville, efter at have redigeret. Jeg vil gerne give jer en mere udførlig guide, hvis i ønsker det. 

T

Min engelske familie var der selvfølgelig også <3

Udover velkomstkasserne havde jeg også lavet hangover-kits. Poserne er købt på Etsy.com – perfekte i størrelsen – og de tilhørende små sedler har jeg selv lavet og printet (på åndssvagt skinnende billede-papir, jeg løb tør for karton…..) :

 

… Så var det tid til drinks og at mingle inden maden:

Michelle (min smukke veninde, brudepige og C’s svigerinde) og min labre svigermor. 

 

Dancing queen

… That’s it for now. Næste indlæg er allerede næsten klar, så det kommer om et par dage.

 

Kærlighed.