Reklame – Oslo Skin Lab

Det er ingen hemmelighed venner – jeg er netop trådt ind i mit sidste år i 20’erne. Waw, bare at skrive dét, er nærmest en oplevelse. Ja, jeg nærmer mig 30’erne og ved i hvad, jeg har det faktisk ganske fint med det. Sådan for real. Jeg omfavner dét at blive ældre, og glæder mig til alt det fede 30’erne har at byde på – jeg har hørt det skulle være ret awesome (jeg befinder mig på nuværende tidspunkt i Miami, så i bedste Sydney Lee stil er jeg selvfølgelig slået over i ‘american slang’) Jeg er nede med, at skønhed kommer indefra (i dette tilfælde bogstavelig talt) – men vores velbefindende og selvtillid er absolut vigtig, for at vi har det godt! Så JA! For søren hvor skal kvinder se ud som de vil, og omfavne dét at blive ældre – men lad os lige huske at kvinder bare er bedst når de føler sig tilpas i egen krop. Jeg ELSKER at blive ældre, jeg elsker at være en kvinde istedet for pige – MEN, jeg elsker også at føle mig smuk, og jeg elsker allermest at føle jeg passer på mig selv, og jeg har det bedst når jeg kan lide mit eget spejlbillede. Én ting er (for mange) rynker ikke gør jeg føler mig tilpas i mit eget spejlbillede, men faktisk også at passe på vores hud, og at gøre den modstandsdygtig for ydre påvirkninger som forurening, solens stråler m.m.

Det er dog heller ingen hemmelighed, hvis man (velment, sorry mor) kigger på kvinderne i min familie – så er vi ikke dén type kvinder der ingen rynker får, og altid har flawless, fugtig, lækker stram hud i ansigtet (okay min mor gælder ikke, hun snyder) – så jeg griber selvfølgelig alt jeg kan, og nu har jeg kastet min kærlighed på et produkt, som jeg har testet de sidste 4 uger, inden jeg nu fortæller jer om det (produkter jeg anbefaler skal testes – altid!). Det hedder ‘The Solution‘ fra Oslo Skin Lab og er simpelthen noget så fantastisk som anti-rynke kollagen-pulver til huden, som skal indtages dagligt. Det skal tages én gang om dagen i kaffe/te, juice, på morgen-müslien, i yugurten, eller i min morgensmoothie – ja endda i sovsen eller dressingen – og fordi det kommer i de her smarte dosiser, altså i små breve man åbner hver dag, kan man nemt have dem med som jeg feks har her på ferie, istedet for at skulle slæbe en her bøtte med. Det er altså smart.

Generelt tror jeg på at cremer, exfolieringer, frugtsyre-behandler og andre udvendige behandlinger gavner vores hud – eller, det ved jeg at de gør, men jeg tror i dén grad også på at smuk hud skal skabes indefra – måske endda endnu mere, end udefra. Vi skal huske at drikke vand, det er jeg faktisk generelt udemærket til at huske (måske fordi jeg bruger en app…), og så har jeg de sidste 4 uger kombineret det med kollagen-pulveret fra Oslo Skin Lab, og selvom der egentlig først skal ses forskel efter 8 uger, kan jeg tydeligt se forskel allerede nu – men det er selvfølgelig individuelt.

Facts:

  • Produktet virker på al slags hud, det har dokumenteret effekt – og er smags og lugtfrit (ret fedt når det skal indtages hver dag), produktet indeholder en dybdegående præsentation af hvad det gavner og hvordan det indtages, effekten ses efter 8 uger (jeg føler forskel efter disse 4, men resultater er individuelle), i modsætning til mange andre kollagenprodukter, er Oslo Skin Lab’s pulver solidt ingrediens-studeret, og iøvrigt samarbejder Oslo Skin Lab med dygtige forskere. Kollagen-pulveret er ikke kun til den ældre generation – det virker nemlig forebyggende på os i den yngre målgruppe (ja os, er da stadig i den ende hvis jeg selv skal sige det). 

Vil du også prøve Oslo Skin Lab til 50%? Med rabatkoden GEGGO får du 50% på første pakke til kun 249,- – og alle fremtidige pakker til 30%, en pris på 349,-. Bestil The Solution fra Oslo Skin Lab HER. (Rabatten er indtastet når du følger linket her)