Det er med glæde og ro i sindet at jeg nu er tilbage på min lille blog. Som før skrevet opsagde jeg hos Bloggers Delight. Jeg opsagde fordi jeg tog en beslutning om at min blog skulle være selvstændig, istedet for i stald hos andre, og fordi jeg gerne ville give jer et blog-univers der ikke indeholder banner-reklamer, og video-pop-ups. Jeg har valgt at rykke nogle af mine indlæg med, og mine opskrifter. Jeg befinder mig i skrivende stund i Miami Beach, sammen med Cengiz og lille A, vi er på bryllupsrejse, og jeg er stadig ramt af jetlag (jeg vågnede kl 3 imorges, kl. er 6.40 nu, og jeg kan ikke sove mere) og i kan tro jeg er i fuld gang med en hulens masse bryllups-indlæg til jer – tak for jeres tålmodighed, jeg ved rigtig, rigtig mange af jer venter på den vildeste bryllups-spam og flere billeder, men jeg var jo lige nødt til at få bloggen færdiggjort før jeg kan give jer dem. Der kommer både posts om selve brylluppet, alle 3 dage, om alt pynten vi havde, diverse snacks og velkomst/hangover kits osv. Jeg skal også lige have alle de sidste billeder fra fotograferne – men de første indlæg er klar, juhu. Jeg ville gerne have indviet jer mere i optakten til brylluppet – men jeg stod lidt og vaklede, for jeg ville jo gerne have at alle gæsterne fik en surprise-oplevelse, og det kunne jeg ikke hvis jeg havde fortalt det hele på bloggen. Alt skulle helst være ‘brand new information’ og ikke noget de vidste om (selv pynten, ville jeg gerne have de blev overrasket med, sådan er jeg) 😉

Velkommen tilbage til mit blog-univers. Jeg har gjort designet simpelt, og nemt at figurere rundt i – hvad synes i? 🙂