Afsnit 2 har lige været sendt – jeg skal være helt ærlig og indrømme at jeg slet ikke har set det. Jeg sidder i Miami, hvor jeg er på ferie med C og A, og nyder totalt kvalitetstid bare os 3. Skønt! Jeg ved dog selvfølgelig hvad aftenens afsnit omhandlede (i grove træk) – jeg var der jo da de blev optaget, haha.

Først og fremmest, for lige én gang til at svare på det spørgsmål jeg har fået over 25 gange i min Direct på instagram idag:

Hvor er min halskæde fra?

Vores runde halskæder er costum-made af en lille diskret guldsmed på Amager som vi kender – de ønsker ikke deres navn nævnt offentligt, da de kun vil have insider-kunder. Sorry guys!

 

Næste spørgsmål som gik igen flere gange er mit tøj – hvor det er fra.

Jeg bliver nødt til at have billeder af det i mener, for mange gange skriver i “hvor er din røde kjole fra?” og jeg har ingen anelse om hvilken i mener, især ikke når jeg ikke har set afsnittet 🙂 Det kunne i selvfølgelig ikke vide – men det er ALTID en god idé at vedhæfte billede af det tøj i ønsker link til – for jeg vil altid gerne give det, jeg skal bare vide hvilken i snakker om <3

 

Hvem skal føre mig op af gulvet til brylluppet?

Det skal min dejlige onkel, Mikkel, selvfølgelig. Han er den tætteste mand jeg har i mit liv, udover Cengiz, og jeg er vokset op med ham somom han var min bror. Jeg elsker ham så højt.

 

Har vi kamerahold med i Miami?

Nej, denne gang er det bare os. Jeg elsker at have kamerahold med, fordi jeg jo godt kan lide at lave tv, men omvendt er det også ganske lækkert bare at være os engang imellem. Det er tiltrængt med noget ferie og familie tid <3

 

Og nu til noget helt andet… Min øjenlågs-operation! I er hundredevis der efterspørger før/efter billede, så det skal i selvfølgelig have. Da jeg fortalte jeg skulle have foretaget operationen fik jeg overraskende mange beskeder og kommentarer med folk der absolut ikke synes jeg havde brug for det. Jeg synes nu at det er ret tydeligt på billedet her, at det har gjort noget rigtig godt for mine øjne. De er også VANVITTIGT dygtige, der hvor jeg fik det lavet, skal det lige siges. Jeg var i de tryggeste hænder, og jeg er helt overrasket over hvor lidt smerter og ubehag jeg havde ved ophelingsprocessen. Der er vildt mange af jer der gerne vil vide hvor det er lavet – jeg er dog i tvivl om jeg må offentliggøre det – så jeg vender lige tilbage når jeg har talt med kirurgen 🙂 Nogle spørger også om jeg selv har betalt eller fået det af det offentlige – jeg har selv betalt hele beløbet på omkring 12.000,- Jeg er SÅ glad for jeg gjorde det!!

 

 

Billedet må IKKE bruges, kopieres eller gendeles. 5 uger efter operationen – arret kan stadig ses, det er dog stort set forsvundet nu. Når jeg har været til allersidste eftertjek får jeg før/efter billederne af kirurgen, og lægger dem på mine sociale medier 🙂