Efter aftenens premiere på sæson 14 af Familien fra Bryggen, har jeg fået SÅ mange beskeder fra jer – de fleste roser aftenens afsnit, jeg kan forstå i har lænet jer tilbage og følt jer underholdt, og det er netop hele pointen med at lave den slags reportage som vi laver! Jeg elsker at dele vores ting med jer, og jeg elsker at høre fra jer. I er altid så søde, og i er grunden til jeg bliver ved. Tak for jer <3 Uden jer var vi ikke hvor vi er. 

De samme spørgsmål går igen, og igen og igen… Derfor tænker jeg at svare overordnet på dem som går flest gange igen, her:

– Om i får at se omkring mine tanker om brudekjole, og om i kommer med til kjoleprøvning?

Absolut! I får selvfølgelig ikke den endelige kjole at se (det er bad luck, og jeg kan ikke rigtig sige til Cengiz han ikke må se Familien fra Bryggen – haha!) – men i får at se hvor og hvornår jeg vælger den. Det er ikke i Danmark, og det er en af de fedeste optagelser, synes jeg. Hold kæft det var fedt, når jeg tænker tilbage på det <3 Glæd jer!

– Om jeg er gravid?

Jeg er ikke gravid, nej. Vi snakkede om graviditet fordi jeg understregede at jeg netop ikke ville være gravid og brud på samme tid 🙂 Jeg har da taget lidt på, det har jeg! – sommeren har været ekstra god ved mig i år (okay okay, jeg har været lidt god ved mig SELV… Elsker mad…), og givet mig lidt chubs på mavsen, og også lidt ekstra på lårene. Det er ikke noget jeg på nogen måde er i panik over, det går som nok. Jeg er dog alligevel gået i forløb med en personlig træner, så jeg kan blive tiptop klar til brylluppet, og for at det ikke tager overhånd, haha.

– Hvor er vores halskæder fra?

Rigtig mange af jer har bemærket Cengiz’ og jeg har runde halskæder, med diamanter i. Nogle har gættet på den er fra Mai Manniche (no way José!), andre gættede på samme sted som det lille A jeg har er fra – men de er begge specialdesignet, altså costum-made, af en diskret lille guldsmed på Amager, som ikke ønsker sit navn nævnt til offentligheden da de kun ønsker inside-kunder. Det har vi, naturligvis, valgt at respektere.

– Hvor er min armygrønne bluse fra?

Den er (vistnok!) fra Bubbleroom, (tryk på linket for at komme direkte derind) jeg tror dog ikke den er til at finde på siden længere. Men prøv at kig 🙂

– Hvor spiste vi brunch?

Det gjorde vi på (hvis du spørger mig) Bryggen’s bedste café, Café Alma.

– Hvilke vipper har jeg på da jeg sidder i synk (interview) i aftenens afsnit, med den armygrønne bluse?

Det er Lotuslashes i style ‘Dolly Doll’ – de har en næsten usynlig kant, og derfor kan de bruges uden liner, til blot at forlænge og kun meget mildt give volume da de blender helt ned i ens egne vipper. De koster 149,- på lalotusshop.com