Vi er flyttet! Det har i nok bemærket på mine sociale medier, der har jeg flittigt glædet mig over det. 

Der er en del der har spurgt ind til det med at flytte fra hus til lejlighed, ikke mindst for hundene. Lad mig starte med at sige: Hele pointen med at flytte var at komme tilbage til lejlighed. Huset vi havde lejet fremstod noget “sommerhus” agtigt indvendigt, og jeg må ærligt indrømme at jeg ikke er klar (især pga min travle hverdag) til projekt “hold en have pæn”. Jeg synes der var enormt meget arbejde, især fordi at huset ikke var tiptop da vi flyttede ind  – så der skulle startes på en frisk, med helt grøn, muggen pool og ukrudt overalt. Vi ville heller ikke gå igang med den store renovering af det der nu engang var faldefærdigt (udover helt nyt badeværelse vi byggede) fordi det kun var leje. Vi har selvfølgelig haft 2 gode år i huset, dog uden nogensinde at have brugt poolen. Når det så er sagt, så kunne vi jo have købt eller lejet hus et andet sted efterfølgende – grunden til vi egentlig lejede huset istedet for at gå ud og investere i et, var at vi lige ville prøve “hus-livet” af – og vi fandt ud af, at det var altså bare ikke endnu. Så det var en rigtig god idé at prøve det af med leje, istedet for at købe! (God bless at min kommende mand er lidt mere praktisk og organiseret end jeg selv. Han tænker fremad.)

 

Vi er nu flyttet i drømmelejligheden. Den er knap 160 m2 (plus minus, jeg husker det ikke helt nøjagtigt) – 5 værelser, og med den lækreste beliggenhed på Amager (udover Bryggen!) – vores nabo er Amager’s (hvis du spørger mig) bedste hunde-strand, og vi har grønne områder overalt herude. Vores hunde er jo mega sofa-hunde, og Django var faktisk den eneste der gik i haven, uden at blive “bedt om det” – de to andre ville året rundt, hellere være indenfor (ja, jeg fatter det heller ikke). Haven var ikke særlig stor, og jeg bed mærke i at flere af mine følgere synes det var sindssygt ærgerligt vi nu skulle ud og gå flere gange om dagen (?), istedet for bare at lukke dem i haven – jeg håber og tror, at hvis de pågældende følgere, selv har hunde og have, kommer de forhåbentlig på ligeså mange ture som de ellers ville have gjort. Vi var altså ude og gå i skoven 3 gange om dagen – hunde skal jo stimuleres, og snuse, en have er altså ikke nok, venner. De skal ud og bruge deres sanser, mærke andre hunde, naturens dufte, og afmærke territorier. Nåmen, min point var egentlig at – vores hunde mangler ingenting her, tværtimod. Huset var 200 m2, men det var med den store udestue, og både over og underetage. I forhold til hvor vi opholder os mest, og brug af rum, så har vi kun fået mere plads. Django brugte lige en uges tid på at vænne sig til at gå i snor hen til områderne, sådan for real, og ikke kun på tur andre steder end Kongelundsskoven, han er jo født og opvokset i Dragør (han er Karma’s hvalp) – men det gik egentlig ret hurtigt.

 

Jeg er SÅ glad, faktisk lykkelig for at være flyttet. JEG ELSKER DET! <3 Jeg har aldrig været så glad et sted, og nej, det er ikke billigt at bo her – men det er hver en krone værd, for hold nu k… hvor er jeg fyldt med fred, og ro. Her er god energi, de helt rigtige vibes. I feel home… <3

Nu mangler vi bare at komme ordentligt på plads, få gardiner op osv – Rom blev ikke bygget på en dag, og med en travl hverdag tager tingene altid liiiidt længere tid… Jeg leder faktisk efter det bedste sted at købe tæpper til gulvet? (Ikke væg til væg, men under sofa og spisebord) – Mon i har nogle gode anbefalinger?

 

Så snart vi er på plads, får i en lejligheds-tour, jeg lover det! 

 

Bare en glad, mega opturs-Gegs herfra. GOD WEEKEND! <3