I øjeblikket går vi og lægger planer… Vi skal nemlig giftes igen! Det ved en del af jer godt – årsagen er flere, og mange har spurgt hvorfor jeg endnu ikke har ændret navn til ‘Salvarli’ eller status til ‘Gift’ på Facebook osv – well… Lige dét er der en helt særlig årsag til – den får i at se i ‘Familien fra Bryggen’ til efteråret. Faktum er ihvertfald, at vi skal giftes – og datoen er helt fastlagt – men stadig lidt hemmelig… Sorry, guys! Jeg kan dog Vi er jo gået igang med planlægningen for alvor, og nu kan jeg godt mærke ‘its getting real’ – hold nu k…. hvor er der meget man skal have styr på. Jeg glæder mig simpelthen så meget at jeg ikke kan beskrive det. Vi har vist (næsten) fundet ud af hvor det skal holdes, hvornår, og hvem der skal have de forskellige roller som toastmaster osv – vi mangler bare liiige at spørge de pågældende… Tænk hvis de siger nej? Det kan jo egentlig godt ske… Well, SÅ tager vi den derfra, haha. Indenfor de næste par uger, skal der sendes ‘save the date(s) ud’ – jeg er i fuld gang med at lave dem selv. Man er vel en lillebitte smule kreativ… Prøver ihvertfald. Tænk engang at jeg skal være en ægte brud – og jeg har endnu ikke fundet kjolen – faktisk går jeg ikke SÅ højt op i det (endnu…). Den må egentlig gerne falde på plads i sidste øjeblik, det går nok. Det vigtigste er alt det der skal ske og hvad vi skal. At vi får den dejligste dag, allesammen, og at jeg bliver gift med ham jeg elsker. …Nåja, og en smuk kjole vil jeg da gerne have, bevares – det skal jeg nok også få – der er bare andre ting på listen lige nu, der skal ordnes – mange ting, haha! 🙂 Det er egentlig lidt tomt et indlæg – for jeg kan jo ikke afsløre en fløjtende fis, det kan man aldrig med sådan noget, gæsterne skal jo også have deres overraskelser! Jeg havde bare sådan lyst til at råbe det: “VI SKAL GIFTES!!” (igen….!) Gud hvor jeg glæder mig til det hele…

Jeg rækker lige ud til jer, kære læsere!

Jeg er helt ny i bryllups-gamet, og skulle der sidde nogle derude med nogle vildt fede links og anbefalinger til pynt, mad, bryllups-kager, anything der kan give inspiration til planlægningen, så vil jeg blive så glad for en mail på geggobooking@gmail.com – jeg kan bruge alle de tips der findes, for jeg er helt grøn, og selvom Google er min ven, så er personlig erfaring bare tit guld værd. På forhånd tak, venner 🙂