Men for pokker, jeg går jo rundt (okay, jeg ligger syg, så jeg går ikke ligefrem rundt, but you get the point…) og revner af stolthed herhjemme!

For ikke så længe siden fandt jeg ud af at Familien fra Bryggen er nomineret i hele TO kategorier til Tv-prisen 2018. Nemlig ‘Seerprisen‘ og ‘Årets bedste karakterdrevne serie‘ – jeg kunne næsten ikke være mere stolt… Se alle de nominerede, og køb billetter til showet HERSidste år var intet mindre end et helt fantastisk show, og jeg GLÆDER mig sådan til at skulle afsted igen. Jeg er ikke liiige typen der svinger hofterne til Realityawards (al respekt), men tv-prisen – dén kommer jeg altså til med stor glæde!

 

Nåmen… Lige da jeg troede jeg kunne tage armene ned, og nyde vores to mega-seje nomineringer til tv-prisen…. Så fik jeg da lige at vide at jeg også er nomineret til en Zulu Awards.  Jeg elsker Zulu, og er altså også mega-stolt af den nominering.

Jeg er nomineret i kategorien “Årets webstar” – og i kan stemme på mig lige HER! – Tak venner!

 

Når man ligger her syg og ikke kan gøre en fløjtende fis, og så finder ud af sådan nogle fede nyheder – så er det da lige før man danser lambada, og ikke kan mærke sygdommen… Jeg elsker det jeg laver, og jeg har en plan om at fortsætte mange år endnu. Tak for jeres evige støtte, og fordi i altid er så skide søde. Man kan indimellem blive helt rørt af al den opbakning. Tak <3