Pheewww…. Imorgen går turen rundt i hele Jylland for at indsamle alle de donationer som i kære, skønne, dejlige mennesker har afleveret på de forskellige poster rundt omkring. Jeg ANER ikke hvor meget der er, ej heller om vi har plads nok i bilen, eller om vi har skaffet en for unødvendigt stor bil? Jeg har INTET overblik. Jeg har dog et overblik over ruten, og har nøje planlagt hvor vi starter, påregnet tid osv – så jeg HÅBER vi holder tidsplanen (Jylland er f… stor jo) Til jer der ikke aner hvad jeg taler om så har jeg, kort fortalt, valgt at afholde et loppemarked/event i slut september (altså den kommende weekend) hvor vi skal sælge alverdens ting, og samle ind på alverdens måder – og ALT vi indsamler donerer vi ubeskåret til Børnecancerfonden.

Udover det, så er jeg lige kommet hjem fra ferie. LIGE inden jeg tog afsted, gik planen med lokalerne til loppemarkedet i vasken pga nogle små misforståelser imellem udlejer og jeg – ØV! Jeg knokler enemand om det hele (sveder…) og nu har jeg heldigvis fundet nogle andre lokaler som ligger på Amager! De er ikke 1000 m2 som de andre, så der er ikke heeeelt så meget plads, men der er rigeligt med plads til det vi skal! Der kommer et opslag på facebook, og også en begivenhed man kan tilmelde sig, men ønsker man allerede nu at deltage i loppemarkedet kan man krydse enten d.30 september eller 1. oktober af – begge dage er nemlig arrangeret! Bring your kids – der kommr nemlig også lege-hjørne til ungerne. Imorgen har jeg et større overblik over hvor vildt det bliver, men jeg selv har da 4-5 flyttekasser og et par sække af Alba’s gamle tøj, sko og legetøj med at sælge ud af. Der vil også kunne vindes FEDE præmier på dagene! Alle vores sponsorer kommer i et blog-indlæg for sig, og husk at sidder du med en eller flere ting du gerne vil donere til præmier så kan du skrive til Geggocharity@hotmail.com – både ting til børn, voksne, dyr, planter YOU NAME IT, modtages med kyshånd. Spiller du guitar, og har lyst til at komme og give et nummer på dagen? SKRIV. Kan du jonglere? SKRIV. Intet er fjollet, og vi hører gerne fra dig!

 

Kan du ikke komme til arrangementet, men har du lyst til at donere et lille eller stort beløb? Så kan det gøres på DETTE link (der er også mobilepay at finde derinde) – du kan enten vælge at donere anonymt eller med navn <3 Indtil videre har vi indsamlet 2899,- (og dagen er ikke engang kommet for arrangementet endnu!) Charlotte Rimmer fra Fredericia stod ved Loppen og indsamlede, og her solgte de samtidig pølser osv – det blev til 1.524,- <3 Udover det har Ninette, Louise, Maida-Esma, Mie, og en anonym også doneret. TAK!! Jeg er SÅ spændt på at se hvor meget vi når op på!

 

 

Så sidder man her og leger man ved noget som helst om geografi. Nåmen om ikke andet så er jeg da blevet klogere på hvad der ligger i nord-syd-øst og vest Jylland:)