Dette er ikke et sponsoreret indlæg, eller en opfordring andetsteds fra. Dette er min helt egen idé, som jeg i samarbejde med min dejlige veninde Burger og vores søde hjælper og ven Patricia skal have stablet på benene. Det vil jeg bare lige slå fast inden der opstår misforståelser.

Jeg fik pludselig en idé. Jeg vil lave et velgørenheds-arrangement. Jeg giver i forvejen et stort beløb hver eneste måned til dyrene, og gør alt hvad jeg kan for at hjælpe, men nu synes jeg det er børnenes tur. Hvis der er noget der gør ondt i mit hjerte at mennesker rammes af, så er det kræft. Når det så er børn der rammes – så kan jeg slet ikke bære det. Derfor vil jeg gøre alt jeg kan for at samle så stort et beløb som jeg overhovedet kan ind til Børnecancerfonden. De gør et fantastisk stykke arbejde, og INGEN må få kræft – og slet ikke børn!

Så… Det der kommer til at ske ER:

Vi skal i hele Danmark have samlet baby/børne/teen tøj, sko, hårpynt, legetøj, vente-tøj, amme-tøj – alt hvad der hører til børn/helt unge, ind. Vi er ved at samle poster af søde, rare mennesker der står klar rundt omkring i Danmark til at tage imod alle jeres donationer – og ALT til børn modtages med kyshånd. Datoerne for indsamling er ikke på plads endnu – vi mangler stadig at få fastsat de sidste poster. Jeg selv donerer en masse af Alba’s gamle tøj og ting også. Dato og sted kommer meget snart – jeg lover at spamme Facebook med det, så i ikke kan undgå at se det 🙂

Arbejder du feks. i en børnebutik, og tænker i måske ligger inde med ting der kunne doneres? Så kontakt os endelig! Burger og jeg tager så på Danmarks-runde i en stor bil, og henter ALT der er samlet ind på de forskellige poster i de forskellige byer. 

Når alt så er samlet ind, alt er sorteret, lagt i bunker, og pris-opdelt, så holder vi et KÆMPE loppemarked hvor vi sælger det hele til billige penge. På den måde kan familier der ikke har så meget at gøre godt med, også få en masse tøj billigt. Vi har fået fingrene i et rigtig fedt lokale på næsten 1000 m2 (ja vi har høje forventninger!) som vi ikke skal give en krone for – her er også en scene, og vi har indtil videre skaffet én der kommer og synger og spiller.

  • Skulle du sidde med et godt kort på hånden, du er eller kender måske en der er sanger, stand-up komiker, eller underholder på anden vis (der kommer både børn og voksne til arrangementet, så kun fantasien sætter grænser)– og har lyst til at støtte op om arrangementet, så kontakt os endelig! Er du bestyrer/indehaver/ansat i en børnebutik så mangler vi også ting til et play-corner til ungerne imens mor/far shopper 🙂 Der vil også være et stort lotteri/aktion (vi er ved at tjekke op på tilladelser til dette, da reglerne i DK er ret skarpe i forbindelse med lotteri) med fede præmier, og vi har allerede skaffet nogle super lækre ting, i form af gavekort til skønheds-behandlinger, et gavekort til børne-fotoshoot hos “Ten Tiny Toes”, og skønheds-produkter. Vi vil gerne samle endnu flere lækre præmier ind, da vi på den måde kan samle ekstra penge ind. Du behøver derfor ikke have børnefirma, “voksen”-gaver kan også bruges til lotteriet/aktionen. Er du et firma der har lyst til at støtte op kan der sendes mail til Geggocharity@hotmail.com 🙂

Alle penge der indsamles går 100% ubeskåret til Børnecancerfonden. Både penge der kommer ind fra salg, donationer samt evt. lotteri/aktion – og alt der ikke sælges eller vindes i lotteriet, foræres til hårdt ramte familier der ikke har meget at gøre godt med. Der vil ikke være nogle donationer der ikke går til velgørenhed.

Vi tjener absolut ikke så meget som én krone på projektet – tværtimod vil det koste mig penge i form af benzin, bro og diverse – derfor bestræber vi os på at gøre ALT så billigt som muligt, og allerhelst gratis. Vi håber og tror på at mange vil støtte op om idéen, og at alle kan se formålet og hvor vigtig en fond Børnecancerfonden er. Er der ikke den mindste følelse der rører sig i dig når du tænker på et barn med kræft, så sorry to say Dude, but så er uden empati, og hjertekold.

 

Vi er i fuld sving med tilladelser, og har kontakt med SKAT i forhold til det hele, så alt kommer til at foregå efter bogen og på ganske lovlig vis. Bare for at komme jer i forkøbet der gerne vil sige “HUSK NU LIGE…” Af hjertet tak – men der er styr på det hele <3

 

Dato for selve eventet hedder d.30 september og 1. oktober – mere info samt adresse og tidspunkt kommer så hurtigt som muligt – også dato og sted der kan afleveres ting. Eventet bliver i København. 

 

OBS: Følgende mail skal IKKE benyttes hvis du ønsker at donere tøj/legetøj som PRIVAT-person – her skal du blot afvente dato og sted for indsamling nær din by <3 Send en mail til Geggocharity@hotmail.com hvis du er en butik, erhvervsdrivende, sanger eller underholder på anden vis – som har lyst til at støtte op. Vi tager imod ALT der evt kan bruges med kyshånd, også drikkevarer/snacks o.l. til eventet. Som tak for støtten, giver vi en tak og reklame i vores fine video der klippes efter eventet <3