Ohhhh i am so happy these days!! I mandags var vi ude og kigge på et hus, og efterfølgende har vi så besluttet at dét snupper vi. Vi skal simpelthen flytte i hus, og Gud hvor jeg glæder mig! Der er flere grunde til vi vælger at flytte nu, en af grundene må jeg ikke afsløre fordi det skal ses i Familien fra Bryggen (tease, tease), men vi skulle jo flytte ligegyldig hvad for Alba skal have sit eget værelse, og hundene skal have en have. Vi er også ved at have fyldt lejligheden rigtig meget op, for når man får sådan en lille én så, i takt med de vokser, skal de jo også bruge flere ting. Jeg er i forvejen ikke typen der holder mig tilbage i forhold til shopping, hverken til mig eller Alba, og det har resulteret i at vi nu har så meget tøj at halvdelen ligger pakket i kælderen, noget af det står i kufferter og kasser herhjemme, og en lille del af det ligger i klædeskabet (ja jeg skal jo dele med Sultanen, selvom jeg har forsøgt at forklare mig med at mit tøj jo er vigtigst, fordi jeg er en kvinde, hæhæ, går den så går den, okay det gjorde den bare ikke…)

 

Jeg glæder mig til at få mere plads! Jeg glæder mig til at kunne indrette for real. Herhjemme er mulighederne så bittesmå, nærmest umulige for en som mig, fordi der er så lidt plads. Lejligheden her på Bryggen er lækker – ingen tvivl om det, og havde vi kun været Cengiz og jeg så havde vi sagtens kunne bo her i mange år endnu, men med to hunde, og en lille prut der snart begynder at fare rundt, så er det altså trængt med pladsen. Nu får jeg mulighed for at få det hjem jeg drømmer om. Åbent køkken, pejs og LUFT.

Jeg er en helt anden type end Cengiz. Han er typen der ikke sovser rundt i fortiden, og som er ligeglad med minder osv – det er jeg ikke. Jeg kan ikke lade være at tænke at det her var lejligheden hvor vi fik Alba hjem i, og på alle de fede minder vi har her – der er jeg pige med stort P – lidt for følsom, og måske også  en smule nostalgisk. Dog overskygger glæden totalt, for jeg kan godt se det er det bedste for vores lille familie, og for mig personligt.

 

Vi skal heldigvis bo rigtig tæt på Bryggen. Der skal skabes nye minder, Alba får sit eget værelse, hundene får en have, og hvem ved hvad ellers der skal ske af nye ting… Vi glæder os ihvertfald!♡

 

♡  Husk Familien fra Bryggen i aften kl 20:00 på TV3 ♡