D.5 august fyldte min lille sugar-trold altså 6 måneder. 6 måneder!! I can’t believe it!? Jeg har jo lige født, har jeg ikk’? Da i og andre sagde at det gik så stærkt, der var det da i den grad sandt. Jeg føler jo nærmest hun skal konfirmeres lige om lidt… Hvis hun altså vælger at ville dét. Hun får jo selv lov at bestemme om hun vil døbes, konfirmeres eller på anden vis være en del af den danske kirke. Hun skal ikke påduttes noget, da hendes far og jeg ikke er religiøse på nogle måder.

 

Min plan var jo fra starten at jeg gerne ville fuldamme indtil 6 måneder hvis det kunne lade sig gøre, og det kunne det! Jeg var jo blevet forberedt fra mange om at mælke-produktionen ville kunne gå ned osv, men det skete altså ikke, jeg har stadig mælk nok til tvillinger tror jeg. Som mange af jer godt ved så er vi startet på BLW (læs mere om det HER) i korte træk handler det om at man lader barnet styre overgangen selv fra babs til mad, lade barnet udforske og lege med maden og selv styre hvor meget han/hun indtager og bruge sine sanser. Jeg synes dog også det er meget sort på hvidt når man læser om det, og vi har så valgt hen ad vejen at gøre hvad vi føler er rigtigt. Jeg vil ikke lade være med noget fordi det står i beskrivelsen af metoden at man skal lade være, hvis jeg nu synes det føles rigtigt. Jeg tror det gælder om at mærke efter hos sig selv og sit barn, og gøre det der falder en mest naturligt ind. Jeg går ikke ind for at skulle følge anvisninger til punkt og prikke i nogle som helst metoder, for ingen børn er ens og hvordan kan en person der aldrig har mødt min datter, vide hvad der er bedst for hende? Der stoler jeg nok på mine egne evner som mor, og min kærestes som far, til at vi er dem der kan tilpasse de forskellige ting til vores datter.

Det var virkelig sjovt at se hende sidde med det første gang. Hun fik smagt og fornemmet maden. Jeg lavede lidt forskelligt, noget most avokado, lidt banan-stykker, avokado i stykker, og en tyk gulerods-kartoffel mos. Siden da har hun fået lidt forskelligt, men bla. har jeg lavet baby-banan-pandekager, noget jeg var overbevist om ville være et hæmpe hit! Men der tog jeg altså fejl 😀

 

Vi tager det stille og roligt med maden, man siger “food before one is just for fun” og vi hygger os med det – jeg ammer stadig 8-9 gange i døgnet, Alba har en vægt der passer til hendes alder, hun er mæt og tilfreds – og alt er godt ♡

Som mange af jer også ved er jeg nødt til at vandmærke mine billeder fordi der er to personer der har stjålet mine billeder af hende og udgivet hende for at være deres datter. Jeg er ligeglad med falske profiler af mig, men jeg er ikke ok med det når det er min datter. Jeg vil dog stadig gerne kunne dele billeder af hende ligesom de fleste andre mennesker gør med deres børn, derfor vandmærker jeg mine billeder fremover.