Så, allesammen! Nu kan vi endelig løfte sløret for det vi har gået og holdt hemmeligt så længe! Ihhh jeg har været så spændt på hvornår det passede med det skulle afsløres. Vi (Cengiz og jeg) åbner simpelthen en super smuk skønheds-salon med beliggenhed på Amagerbrogade♡

Vi forventer at vores fine, lyse lokaler står klar D.1 juni – håndværkerne er lige nu i fuld sving med at istandsætte, og det bliver bare så fint og lækkert! I salonen vil vi tilbyde: hair-extensions, negle, spraytan, kosmetolog-behandlinger (ansigtsbehandlinger, bryn, vipper og ansigts-voks), eyelash-extensions, makeup-artist, og hår-stylist. 

Derfor søger vi nu:

En (muligvis to) hair-extensionist(er) (gerne uddannet i flere metoder)

• En kosmetiker/kosmetolog

• En negle-tekniker (akryl-uddannet)

• En eyelash-extensionist (gerne uddannet i både single og buketter)

Hvis du er uddannet nogle af ovenstående ting og ønsker at arbejde i ny-opstartet salon i lækre lyse lokaler på Amager, så send en mail til os på: Geggobooking@gmail.com

Det er jo en kæmpe drøm der går i opfyldelse, det er fantastisk at jeg kan være selvstændig, med egen skønheds-salon, og samtidig være mor på fuldtid. Jeg er simpelthen så lykkelig! ♡