Jeg er simpelthen så overvældet! Aldrig i mit liv havde jeg tænkt eller overhovedet så meget som turde håbe på al den positive energi der i øjeblikket kommer min vej fra folk der kommenterer på min graviditet, som jeg offentliggjorde igår. Jeg sidder faktisk her og bliver lidt følsom, rent faktisk er jeg på grænsen til at fælde en tåre over alle de søde ord og komplimenter jeg har fået. De betyder meget mere end i nok umiddelbart tror.

Jeg er så lykkelig over min graviditet, og tanken om at mig og min kæreste og allerbedste ven nu skal være forældre til en lille dreng eller pige – og det hele blev bare toppet af al den opbakning og kærlighed jeg er blevet mødt af. TAK!! <3

Min graviditet kommer til at kunne følges i Familien fra Bryggen sæson 8 som vi i øjeblikket er ved at optage! 🙂 Juhu <3

KÆRLIGHED til jer, og kæmpe knus og et stort TAK for jer!! <3