Der er nogle spørgsmål fra jer der går igen, og et af dem er om vi, når vi optager Familien fra Bryggen, bliver ” det der kaldes iscenesat” – om produktionen bestemmer hvad vi skal. Jeg kan godt forstå at nogle tror det, for i rigtig meget TV man ser er det enormt “staget” det hele, og deltagerne får ikke selv lov at bestemme hvad de siger og gør. Dog synes jeg langt mere det ses i noget udenlandsk Reality, deltagere i Danmark kan sgu nok ikke rigtig finde ud af at få det til at se ægte ud – og det kan nogen af dem i udenlandet faktisk heller ikke synes jeg. I virkeligheden synes jeg det er en god ting, for reality bør være REALITY, altså 100% REALISTISK.

Hertil kommer så svaret på nogle af jeres spørgsmål: Bliver der sagt hvad vi skal sige og gøre i Familien fra Bryggen? Jeg har egentlig svaret på det i ovenstående linjer. Svaret er ganske simpelt: Aldrig nogensinde.

Jeg ville aldrig lave et program om mig og min familie hvis der stod en tilrettelægger og fik lov at fortælle mig hvad jeg skulle sige og gøre – så er jeg jo ikke mig mere? Så er jeg pludselig en person der er “skabt” og altså ikke en jeg kan stå ved. Jeg ville med det samme være tvunget til hver gang jeg begik mig ud i Danmark, at skulle påtage mig den rolle som den person, og det ville for mig være alt for hårdt og jeg ville miste alt mit overskud. For mig er det vigtigt at jeg er MIG. Ingen andre. Stephanie Karma Christiansen, også kaldet Geggo, en pige der nok taler før hun tænker, som er følsom, er knap så skarp på alle punkter, sindssygt klog på andre (hvis jeg selv skal sige det), med en selvtillid i den høje skala, er en lille hystade indimellem, som siger min mening i tide og utide, som har mit hjerte med i alt jeg laver, og som allerhelst gerne vil redde hele verden – selvom det nok aldrig lykkes mig – og allerhelst se godt ud imens alt det her foregår. Det er ikke en person jeg har skabt, men den person jeg er blevet, og nok altid har været.

Vi er så heldige at have en FANTASTISK produktion som kender os rigtig godt – ud og ind tror jeg faktisk. Det tror jeg er en rigtig vigtig detalje for at programmet er så godt som det er (og så at vi er super fede vel, hæhæ) De beder os ikke om at sige dit og dat, eller gøre dit og dat. Højst spørger de os om vi eksempelvis skal på ferie i år, og om de må følge med. Prøv at tænk sig hvis vi skulle spille skuespil. Hvordan pokker skal en dame på 76 der er SÅ meget sig selv hver dag, pludselig spille skuespil? Det ville lyse ud af hende!

Jeg tror de mennesker i Danmark hvor man tænker “det der er en rolle han/hun spiller, sådan er vedkommende ikke i virkeligheden” der er det vigtigt at huske at der ikke er en produktion bag som har bedt vedkommende agere som han/hun gør – personen selv har valgt det for at komme frem i medierne. Jeg har aldrig hørt om en produktion der “lavede” en person, men selvfølgelig er skæve individer interessante – ligesom os, vi handler nok anderledes end så mange andre tit og ofte, og det har vi altid gjort.

Jeg vil altid være mig, min mor vil altid være min mor, og Mopper vil altid være Mopper. Det er vigtigt at være sig selv og have sig selv med i alt hvad man laver synes jeg, og jeg kan med stolthed sige at vores 7 sæsoner er optaget med hjertet med i, og jeg kan stå inde for stort set alt hvad der sker – for selvfølgelig er der et par ting man gerne ville have undladt at gøre, i promise you that! 🙂

Be yourself – top hippie-agtigt at skrive ikke? Peace, love and harmony,

Kærlighed!