Jeg ved at rigtig mange af jer spørger ind til mig og min graviditet, om det nu passer det man læser i pressen osv. Jeg har med vilje undladt at kommentere på det, at svare på jeres kommentarer osv – det har jeg ikke gjort for at være uhøflig eller et asshole, men dels fordi jeg ved at rigtig mange glæder sig til om torsdagen at se Familien fra Bryggen og jeg ville så vidt muligt ikke afsløre hvad der sker i programmet, selvom jeg ved pressen har skrevet nogle ting, og så fordi det har været et ret følsomt emne som jeg lige selv skulle tackle før jeg smed om mig med kommentarer omkring det.

Iaften kl 20:00 på Tv3 kan i høre hvad der skete og hvordan det hele går. Jeg laver også et indlæg her på bloggen hvor jeg fortæller lidt dybere om mine tanker. Der sker selvfølgelig også nogle sjove og hyggelige ting i programmet, Cengiz og jeg er ude og se på ny lejlighed sammen, og min mor og mopper er så søde at “pynte” min røde mazda… Jeg plejer at sige at min mor ligner et jule-træ – i aftenens afsnit gør mit elskede røde lyn også.

Se med i aften kl 20:00 på TV3 <3

Kærlighed!