Der er rigtig mange der spørger om det er rigtigt at jeg skal have fjernet alle mine tatoveringer, fordi jeg snakkede om det på et tidspunkt, også lavede pressen lavede en artikel om det. Jeg skal selvfølgelig ikke have fjernet allesammen, men det er rigtigt at jeg fjerner en del af dem.

Min venstre arm skal fjernes fuldstændig, eftersom jeg slet ikke er tilfreds med den. Det er 3 forskellige tatovører der har arbejdet på den, og det synes jeg tydeligt kan ses. Jeg føler mig ikke lækker og feminin med den, og har faktisk tænkt på rigtig længe at få den fjernet – dog troede jeg slet ikke det var realistisk, men eftersom jeg jo er google-champion herself fandt jeg frem til at det var faktisk meget normalt at folk fik fjernet så store ting som en hel arm – og at min slet ikke var så omfattende et projekt som jeg først troede, fordi den nærmest kun er lavet af skygger. Jeg har også en eks-kæreste tatovering på højre håndled der skal fjernes.

 

Lil’ Wayne på min højre arm bliver, ham er jeg altså glad for, også fordi han er fantastisk flot udført. Han er heller ikke kæmpe-stor eller fylder hele armen.

  

Mine fingre-tats bliver også.

Mit skyggede skull på venstre ankel bliver også. Og halsen, tja det må tiden vise:)

 

Jeg var igår inde i Undo-it på Vester Farimagsgade til min allerførste session. Folk havde forberedt mig på at det ville gøre mere ondt end at få en tatovering, og jeg var sådan lidt “oh well hvor slemt kan det være?” Men HOLY SHIT, det var slemt! Jeg er jo i forvejen en KÆMPE kylling, og græder bare jeg skal tatoveres i en halv time (tro det eller ej med alle dem jeg har) så jeg dansede rundt i stolen, men jeg holdte ud, og nåede også hele det stykke vi havde aftalt at tage. Armen bliver delt op i 3, og cirka en gang om ugen tager vi et stykke af gangen. Güner der gjorde det på mig var top-professionel, og virkelig effektiv. Der er ingen tvivl om at jeg har valgt det helt rigtige sted at få det gjort! Og på trods af smerten vender jeg så meget tilbage på onsdag til min anden session. Jeg bliver så glad når vi er færdige!

Det er egentlig ikke meningen man allerede kan se forskel nu, men idag ser armen altså allerede sådan her ud idag, dagen efter. De har altså også det allerbedste udstyr derinde:

Hvis i også overvejer at få fjernet en tattoo vil jeg på det varmeste anbefale Undo-it. Her er linket til deres hjemmeside. Undo-it holder til i hele Danmark.

Om jeg senere vælger at få lavet noget nyt må tiden vise 🙂 Men helt tattoo-fri bliver jeg altså ikke ♡

Kærlighed!