Jeg var hos Mopper her til aften, vi spiste jordskok-suppe med ristet bacon og friskbagt flute, og så Familien fra Bryggen her kl 20:00 på TV3, der var nemlig et helt nyt afsnit <3 Hun er mit et og alt og jeg elsker hende så højt! Hun kan altid få mig til at grine, og jeg føler mig så tryg ved hende. Vi kan snakke om alt (også sex, som mig og min mor jo har liiiiidt svært ved, eller, hun har det fint med at snakke om sit sexliv men ikke mit), og hun støtter mig altid. Og så er hun den sjoveste jeg kender:)

 

Man skal huske at sætte pris på sin familie imens man har dem – en lille reminder til jer derude. Nogle gange når i har allermest lyst til at råbe af jeres forældre/bedste-forældre så tænk jer en ekstra gang om – hvad hvis de ikke var her længere? Alt er på lånt tid, også livet. Værdsæt jeres elskede <3 

 

I aftenens program trænede jeg bla. min super sløje knap-så-fitness veninde Burger, hende og jeg har det alt for sjovt sammen hun er min lille gøgler-prinsesse 😀 Se forskellige små klip fra iaften: RIGHT HERE!! 

  

 

Så i med her til aften? I skal være velkomne til at skrive en kommentar om hvad i syntes om aftenens afsnit her i kommentaren – alt er velkommen (næsten ikk) <3