blev det altså min tur til at indvie jer fans, readers, lookers & haters i en lidt dybere, måske lidt mere gennemtænkt del af mit univers.

Jeg tænker, at istedet for konstance at skrive lange facebook-opslag så er det bedre for os allesammen at jeg får mig en blog.På den måde er de mennesker der ikke er interesseret i mig og mit liv ikke tvunget til at se mine romaner og billeder på deres startside, og så er alt samlet ét sted. Så egentlig er jeg jo bare pisse flink ikk? 🙂


Jeg kommer til at skrive om en masse forskellige ting, alt afhængig af hvad der sker i mit liv, og hvilke tanker jeg går og gør mig.

De næste mange torsdage, den dag Familien fra Bryggen sendes, vil jeg kl 21:00 smide et blog-indlæg ud til jer, med lidt hygge-info og måske også gøgl og spas fra aftenens afsnit.

Jeg vil også blogge om mine forskellige outfits, mit hår, og forskellige produkter.Jeg har gang i 1000 forskellige ting, og det vil være meget forskelligt hvad der kommer på bloggen. Indimellem vil der også komme nogle lidt mere seriøse ting, og også ting i ikke vidste om mig.

Jeg håber altså at i vil tage godt imod min nye blog, og hver én af jer der læser med får lige en krammer igennem sitet. Spread the love yall, helt ærligt:)