“Hvornår skal i have nummer 2?” “Skal Alba ikke snart være storesøster!?” “Håber i er igang med nummer 2, for der skal jo ikke være for længe imellem dem” – jeg får det spørgsmål på nærmest hvert opslag på mine sociale medier, og det er bare helt okay at i er nysgerrige – jeg stiller hermed jeres nysgerrighed, ihvertfald lidt, og svarer jer én gang for alle, her på bloggen, som jo fungerer som mit talerør slash dagbog slash i dont know…

 

Jeg må desværre skuffe jer, venner. I får ikke at vide hvornår Alba skal være storesøster, førend jeg er gravid, og førend jeg er minimum 12 uger henne… Ej heller får i at vide hvornår planerne er at projekt lillebror/lillesøster igangsættes. Jeg kan love jer Alba skal være storesøster, og der går ikke mange år. Jeg elsker at dele mit liv med jer, og jeg elsker at være en offentlig person, tvivl aldrig på dét. Der er bare nogle ting jeg personligt gerne vil holde for mig selv – feks planlægning af et nyt barn. Jeg har før mistet et barn (missed abortion, hvor barnet dør, men kroppen ikke selv skiller sig af med det), og dengang valgte jeg/vi at dele historien i vores program af én simpel årsag: Jeg håbede det kunne hjælpe bare én af de tusindvis af kvinder der har stået i samme situation – og faktisk er jeg den dag idag, utrolig glad for jeg valgte at gøre det, selvom det var grænseoverskridende, og meget blottende. Jeg har nemlig siden fået et hav af mails og beskeder fra kvinder der takkede mig, og som følte at dét at jeg delte min/vores situation, hjalp dem til at komme videre, og til ikke at føle sig alene. Det betyder virkelig meget for mig at kunne gøre en forskel.

Jeg ved godt at mange offentlige personer, især bloggere, ikke har noget imod at dele deres ‘projekt’ baby – nogle tager endda graviditets-test “offentligt” i form af vlogs osv – og hey, al respekt, man skal bare gøre lige som man føler er rigtigt for en selv – jeg synes det er MEGA fedt at der sidder nogle derude og deler det hele – og skide spændende at følge med i iøvrigt. Desværre er jeg anderledes, og helt lige så åbensindet, er jeg altså dog ikke. Jeg deler meget, det gør jeg, men jeg kan også godt lide at have en smule privatliv. For tro det eller ej – det har jeg faktisk.

 

Jeg elsker at lade jer følge mig, og jeg elsker at dele mit liv på godt og ondt med jer, og jeg håber at i vil udvise forståelse for at i først får det at vide når tiden er til det – der er heldigvis en h… masse andre spændende ting i kan følge med i, som sker i mit liv fortiden. I er awesome, og TAK fordi i følger med! Bloggen får flere og flere læsere, og jeg har så mange fede indlæg klar til jer.

 

^Her var jeg et par uger fra at føde lille A – se lige C’s skæg! Han lavede jo et væddemål med en eller anden, om at han skulle lade det vokse hele min graviditet. Gad vide hvad han finder på næste gang, haha