D.7 september kl 20 på TV3 starter den helt nye sæson af Familien fra Bryggen, og jeg GLÆDER mig til at vise jer hvad vi nu har ild i! Det fede ved at vi optager over en så lang periode er jo at man når at følge med på meget af det vi laver, bla kan i se da Alba LIGE har lært at gå, og første gang min mor ser hende tage skridt. I får også lov at følge med i noget af vores bryllupsplanlægning, vi har nemlig taget en beslutning der ikke involverer det klassiske kirke-bryllup som jeg ellers havde ønsket mig, vi gør noget lidt mere utraditionelt, i kan se mommy on the lose, når jeg er ude og føjte lidt med Burger (elsker det ord, hvor er det undervurderet at sige “føjte”, er det ikk?) – vi skal ud og rejse et par gange, og så sker der noget RET crazy i denne sæson – og jeg vil ikke afsløre hvad det er, for det ville simpelthen være SÅ ærgerligt, men lad mig bare sige det sådan: Det bliver vildt! Der skal ret meget til før jeg siger nogle er sindssyge, jeg mener, kig nu lige på os – men i denne sæson, der er vi faktisk vanvittige, vi gør noget helt vildt jeg aldrig havde troet jeg skulle gøre!! NØJ hvor jeg glæder mig til at se det selv, haha! Jeg er så excited over det. Kan i gætte hvad det er?? 🙂

 

Udover det, har de yderst vågne af jer bemærket jeg ikke har en forlovelses-ring på længere, og ikke har haft det længere. Måske får i også svar på dette i den nye sæson – who knows? (Vi er stadig sammen, det er ikke dét der er problemet, haha!) – Karma’s fødsel går slet ikke som planlagt, og generelt, så går tingene egentlig sjældent som planlagt for os, synes jeg… Jeg elsker mit liv, og alle de uforudsigelige ting der sker! Det er aldrig kedeligt. I får også svar på gravid-rygterne om mig, og hvordan jeg egentlig har det med dem.

 

Det bliver en alt andet end kedelig sæson! Glæd jer! Så mange surprises, og så mange uforudsigelige ting.

 

Psst. Se verdens sødeste (helt anderledes) trailer for programmet HER: